Onze visie                     

 

TIXYPIX levert shirts to support. Dit zegt eigenlijk alles, shirts om te steunen.

TIXYPIX is een jonge onderneming die sinds 2019 met een klein en gemotiveerd team actief is in de Purpose Economy. We ondernemen op een maatschappelijk verantwoorde manier. Zo leveren wij onze bijdrage aan een betere wereld. Hier en op andere plekken in de wereld.

 

1. TIXYPIX levert uitsluitend kwalitatief uitstekende shirts van 100% biologische katoen. Duurzaamheid en zorg voor het milieu staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom kiest TIXYPIX op dit moment voor shirts van het merk Stanley/Stella. Dit Belgische kledingmerk heeft bij de productie van de shirts maximale aandacht voor mens en milieu.

 

2. De shirts van TIXYPIX zijn uitsluitend geproduceerd door bedrijven met goede arbeidsomstandigheden voor hun medewerkers. Deze bedrijven werken in samenwerking met de Fair Wear Foundation. Deze organisatie komt op voor de arbeidsomstandigheden van medewerkers in de kledingindustrie in vele landen in Azië, Afrika en Europa.

 

3. TIXYPIX is geen prijsvechter. We willen dat alle betrokken partijen een fatsoenlijke vergoeding ontvangen voor hun producten en diensten. We kunnen dus nooit de laagste maar wel een redelijke prijs hanteren. En daardoor voel jij je natuurlijk veel prettiger in onze shirts.

 

4. TIXYPIX doneert 10% van elk online verkocht shirt aan een Goed Doel. Jij bepaalt als klant bij elk artikel aan welk Goede Doel TIXYPIX gaat doneren. Op deze manier dragen jij en TIXYPIX bij aan het welzijn van mensen die dit hard nodig hebben.

 

5. TIXYPIX levert graag een bijdrage aan een eerlijker verdeling van welvaart en welzijn in de wereld. We bereiken dat door de keuze van onze producten en door onze werkwijze.

 

© 2016 - 2021 TIXYPIX | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel