Onze katoen                             

 

De shirts die je bij TIXYPIX bestelt zijn vervaardigd van 100% biologische katoen. Deze is natuurlijk van een zeer hoge en zware kwaliteit. Door gebruik te maken van deze shirts, draagt TIXYPIX haar steentje bij aan een duurzame kledingproductie. Bovendien worden alle shirts vervaardigd onder toeziend oog van De Fair Wear Foundation. Dit betekent dat alle medewerkers werken onder correcte arbeidsomstandigheden.

TIXYPIX werkt dus met maatschappelijk verantwoorde producten, en geen andere!

 

 

Onze kleuren                            

 

Alle prints van TIXYPIX zijn momenteel verkrijgbaar op 8 kleuren shirts. We hebben veel zorg besteed aan de presentatie van deze kleuren in de webwinkel. Echter, hoe jij de shirtkleur zelf ziet, is afhankelijk van een aantal factoren. Bijvoorbeeld van het type monitor en van de helderheids- en kleurinstellingen op je monitor. Hierdoor kan het voorkomen dat een geleverd shirt een iets andere kleur heeft dan op jouw monitor te zien was. Hou daarom bij je bestelling rekening met een eventuele kleine kleurafwijking van je monitor.

TIXYPIX kan een geleverd shirt (dat speciaal voor jou bedrukt is) alleen terugnemen als er door ons een fout is gemaakt. Kijk voor meer informatie over terugsturen op de pagina Retourneren.

 

De kleuren van onze shirts

 

 

Onze maten             

 

De shirts van TIXYPIX zijn standaard te bestellen in de maten S t/m XL. Controleer zorgvuldig de maten in onderstaande maattabel, voordat je een shirt bij TIXYPIX bestelt. De maatvoering is misschien anders dan je gewend bent.

Elk shirt dat je bij TIXYPIX in een bepaalde maat en kleur bestelt, wordt door ons apart bedrukt. Daarom kunnen we een geleverd shirt alleen terugnemen als er door ons een fout is gemaakt. Kijk voor meer informatie over terugsturen op de pagina Retourneren.

 

Maattabel

De maten kunnen 5% afwijken.

  MaatSMLXL

    A in cm

49525558

    B in cm

69727476

    C in  cm

20,521,522,5

22,5


 

© 2016 - 2021 TIXYPIX | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel